Bio!


Till Trollhättan till Madde, bio!


På skräckland med Silje och Madde


Kusten med bästa Silje och Madde!


Sticker till skräckland med Madde


Glass


I need you now!

Salut, sticker till Göteborg med familjen! Ska träffa mormor och senare till Ikea! Puss Dessa tavlor har jag gjort under veckan!


Asså vad gör jag??

Salut mina vänner! Vad håller jag på med?? Har varit borta ett bra dag nu! sorry sorry säger jag bara! De dagarna jag har varit borta har jag varit på Fallensdagar med BÄSTA MADDE! TACK för dagarna där! Och varit oss farmor igår eftersom hon fyllde år då, hela tjocka släkten där! hahah säger bara att jag älskar min släkt.. Jaja idag gick jag upp klockan 8.00 (stolt som fan) Jag och mamma gick nästan 10 km (stolt) Sedan gjorde jag i ordning och cyklade till Jocke där även Wille var, vi spelade fifa och pratade, det är kul det också. Imorgon ska jag till Mormor i Göteborg, Och till Ikea! Ska köpa grejer till mitt rum. Men men nu blev detta långt.. Men ses imorgon! puss. (orkar verkligen inte infoga en bild idag ska sova nu, när ni ser detta så ligger jag antagligen och sover )

Gör i ordning mig...


Spring tur, ner till stand och Fallensdagar!

Salut, kunde inte blogga igår... Ska snart ta en lånnnng spring tur, det behöver jag. Sedan om jag hinner ska jag ner till stan och skaffa pengar. Haha nää, ska köpa lite kläder titta lite på rean... Och sedan ta bussen ner till Trollhättan och träffa bästa Madde! Eller om jag tar bussen med Sanna och de andra och träffar Madde där, få se... Men nu måste jag sticka om jag ska hinna göra allt! Ses senare puss En bild på Madde och mig från 1:an? Haha vad tiden går..

Ute i solen och solar med Wille och Jocke


one thing

Salut, har just duschat och väntar på Jocke och Wille, vi tar båten en stund och åker iväg någon stans. Senare ikväll få se vad som händer, har ingen aning... ses senare puss. Alla har ju varit små...

Godmorgon!

Godmorgon alla blogg läsare, ska snart ut och springa med Lisa, få se vad jag gör idag, ska nog träffa Jocke senare ikväll, men få se Puss


Promenad!


He said, she said, i said

Salut, kom hem typ nu från Linnea och Sanna, ska nu bada med mina syskon i poolen! Puss


Träffa Lelle och Sanna


Till stan!


I want it all, always!

Salut, kom hem just från en lite kort promenad med Jocke! Ska upp klockan 8 imorgon för att gå in till stan med mamma och mina syskon! Sov gott min underbara vänner! Puss!


Mot polisen!


A cheerful girl waiting for her friends


fixar lite med bloggen, innan J och W kommer!


I want to but still not ....

Salut! Har just kommit hem från en spring tur, skönt att springa av sig ibland. Vid 2 eller 3 kommer Jocke och (Wille?) hit, vi kommer nog ta det lugnt.. Senare ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, måste städa mitt rum.. Men det gör jag ändå inte... Jaja ska äta snart. ses senare puss. Helt osminkad, men det är ju sött också.. Eller inte..

Godnatt!

Salut, har varit en lång dag, ses imorgon! puss

Sorry!

Salut, sorry vill jag bara säga! Har just kommit hem, jag och syster gick och bada, sjukt stora vågor! Haha det var grymt! Bloggar senare ikväll! Puss Mina nya skor som jag ska ha på mig när pappa fyller år.. Älskar dem!


En bra kväl.

Salut, har haft en bra dag med Madde, tack för dagen! Ska gå ner och äta! puss ingen bild, men ni överlever!

Bio med Madde!


Mot city med Madde!


Best of summer!

Salut, har just ätit frukost, dagen idag kommer nog vara ganska lugn! Ska Messa med Madde snart och se vad hon ska göra... Jaja få se helt enkelt.. Puss Har fått mina hörlurar!


Chillar med Jocke och de andra!


on my own

Salut, är helt slut! Och klockan är bara 20 i två! Bra Frida bra! Dagen kommer bli ganska lugn tror jag. Senare ikväll kommer Jocke, Wille och några andra hit, vet inte riktigt vad vi ska göra, det blir nog att gå in till stan eller något.. Vi får se, är inte alls tagga.. Men men. Jag vet att jag har fått en fråga om att jag ska ha frågestund, ska ha det snart! Lovar! Ses senare puss. And i want back to Denmark, now! Or i Will be there soon! Think i?... Haha jag vet inte.

Sticker ut och springer med Lisa!


we are young!

salut! Sorry sorry att jag har varit borta en lite stund, har bara haft kul! Det är ju sommar lixsom! Just saying! Har varit ute och sprungit med syster och badad, och nu sitter jag och fixar pappas present, eftersom han fyller år snart! Jaja ska fortsätta med det. puss. Håååå herre vad tiden går... Denna bilden togs för nästan två år sedan!

Best of summer!

Ute och fiskar med Linus, Ida, Maja och pappa!


Fika med Madde!


Sommar jobbar hemma..


5 km och 30 minuter styrka!

Salut, har just varit ute och sprungit 5 km med Lisa.. Efter det så hade vi styrka i 30 minuter det var ju sådär kul... Men men efter passet var det ju skönt! Vet inte riktigt vad som händer ikväll? kanske ska träffa några kompisar få se... Jaja ska duscha nu. ses senare puss!

älska mig!

salut, mina vänner! har just tittat på "älska mig"! riktigt bra!!!! ni måste se den! Mina ögon är helt förstörda! Eftersom jag har gråtit så mycket! När man har sett den så börjar man tänka på sin egna klass och grejer! NI MÅSTE SE DEN! Sök bara på "älska mig Del 1" Och efter du har sett den så börjar du på del 2. Ja du fattar! Bilder från filmen!

i will...

salut har bara badat idag, det är 23 grader i vattnet! Hur skönt som helst ju! Jaja ska äta pannkakor nu... Ses senare puss!

Bada!


Till polisen!


Yes!

Salut, blogg appen fungerar igen! Ska äta frukost snart, dagen kommer att se ut så här: först åka till polisen med mamma, och nej, jag har inte gjort något. Ska fixa nytt pass eftersom jag ska till Paris i september! Och senare ut och springa med pappa! Skulle åka till Sanna idag som är på kusten, men eftersom jag inte får skjuts dit så kan jag inte... Puss


Hands up and touch the sky!

Salut mina vänner! Har haft det underbart to day with my friend Madde, du är bäst! Jaja ska äta snart! grillat! ses snart! puss! Lite bilder från dagen!

Sola!

Ska möta upp Madde när som helst! Vi ska bara chilla och ha det gött! Ha en underbar dag! puss!

nya saker!

Stort TACK till Madde för dagen! Hade det grymt kul där borta!

Överby med madde!


en fin kväll med bästa Madde!

Salut mina vänner! Har just ätit, kvällen var grym! Tack Madde! Jaja ses imorgon. Puss!

the life leker!

Salut! gårdagen var grym! träna med damlaget och grejer! Gick grymt bra! tränaren sa till och med att jag kanske skulle få vara med på matchen imorgon! Det är nästan som ett kvitto som jag får, jag jag har tränat ganska mycket detta året! Dock vill jag inte vara med på matchen eftersom det är ju sommar lov! jaja få se... Runt halv åtta igår kom Jocke, vi satt ute och pratade om allt typ. Han åkte runt halv 10 och jag gick in för att äta. Dagen idag kommer att bli grym den med.. Tror att jag skulle träffa Madde och Silje senare ikväll? (Haha om ni ser detta, skulle vi va?) Näää, nu ska jag åka båt med pappa och syster Ida! puss. Titta håret, älskar deeeettttt!

Sorry!

salut, alla fina! Sorry att jag har varit borta ett tag. Har haft fullt upp!... varit med kompisar, jobbat, tränat! jaja jag är tillbaka snart! puss

RSS 2.0