Fotboll till torsdag!

Salut, spelar fotbolls till på torsdag! Därför är jag borta! Bara så ni vet!
Puss!


today I will be a hero!

salut mina vänner! har inte gjort så jätte mycket idag, pratat lite med vänner osv. Ska sticka och träna senare, vet inte bara när.. Ska försöka få med Sanna också.. men få se! ses senare puss!
Bild på fotbollsavslutningen!

new things!

Salut! ska stick till a-hallen och titta på när Sanna och Linnea spelar handboll snart! och senare ska vi gå på bio på kvällen!! här är de nya grejerna som jag köpte på överby!
väst: H&M. Hårband: Ginatricot Köpte även örhängen där också. puss.

yes, jag lever!

Salut! Sorry att jag har varit borta ett tag! Igår: efter skolan stack jag, Fanny och Madde till Överby! Var där hela dagen, visar vad jag har fått med mig hem sen! lovar! På kvällen stack vi med bussen hem till Fanny där även Linnea var. Var där hela kvällen/natten stack hem vid 11 på kvällen typ. Dagen idag började med att jag gick upp klockan 8! Skulle sälja lotter på marknaden men det blev aldrig av.. snacka om ovärt att sticka dit på morgonen. Men jag och lelle gick runt där och efter någon timme så kom Jocke och Wille dit. När jag kom hem så messade madde och frågade om jag ville komma till marknaden och gå med henne och Fanny, jag stack dit och vi gick en sväng på marknaden och sedan stack vi till Fannys place. Vi åt pizza och grejer, jätte kul! Kom hem vi 7. Och nu sitter jag här och skriver. Puss och hej! ses i morgon! puss.
Bilder från Frankrike!

next fotbollsavslutning!


Skolan nu då!


Träning x2

Salut, skolan idag var chill vi slutar halv 2 på onsdagar så det är chill!
Ska träna fotboll snart och efter det ska jag nog till gymmet? Vet inte riktigt få se om jag orkar det.. Men det får vi hoppas!
Puss


112 på liv och död.

Salut har just duschat och ätit, efter skolan kom jag hem gjorde lite läxor och sedan gick jag och Lisa (min stora syster) ut och powerwalk ett tag, typ i 45 minuter? ingen aning med det var kul! Ska sätta på Tv nu 112 på liv och död, älskar programmet! Ses senare puss.
Bilder från resan!

Hur trött kan man vara?

Salut, dagen i skolan har varit bra.
Har just kommit hem och ska ta något och äta.
Ses senare. Puss


Fotbolls träning på g ja!


the last song.

salut, har just ätit frukost och gjort mig i ordning. Snart sticker jag till madde där även Fanny är vi ska äta tårta och så där. Eftersom Madde har fyllt år! ses senare puss.

live my life.

Salut, sitter just nu på lektionen och gör inget ting.. igår var jag med bästa tjejerna. Fanny, madde och Linnea efter skolan. Idag blir det hem göra läxor och senare ikväll blir det att snacka lite med Daniel i telefon.. ses senare puss. INGA BILDER..

Jag är ledsen mina vänner!

Salut, sorry att jag har varit borta ett tag, har inte haft lust att skriva något. Har haft fullt upp, kompisar, träningar läxor, ja ni vet hur det är. Men men ska försöka att bli bättre nu.. Men om ni vill veta vad jag gör osv så följ med på instagram! Fridamajalarsson Idag ska jag följa med Fanny, Madde och Linnea hem, kommer bli grymt! Jaja ses senare puss.
Saknar Paris så mycket!!!!!

Lördag!

Salut alla! igår vad det en lugn kväll, tittade på X factor med Familjen och var bara hemma, snackade med kompisar i telefon och på Facebook senare på kvällen/natten. JAG ÄLSKAR MINA KOMPISAR! Jaja idag kommer Jocke och Wille hit, få se vad vi hittar på.. Senare ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer. Få se.. Ska snacka lite med mina tjejkompisar och se vad de gör... JAja ses senare puss...

sorry mina vänner.

Salut, har haft det fullt upp idag! Skolan var chill förutom matte provet vi hade på morgonen som gick bajs dåligt... Hahaha ibland vill man bara försvinna. Efter skolan åkte jag hem åt och gjorde lite läxor med mera. Efter det så kom bästa vännen Sanna hit. Var jätte kul att träffa henne igen. Vi tittade på alla bilderna från Parisresan och bara prata om allt. Jaja ska sticka ner och äta nu, ses i morgon puss.

Tandläkaren.....


Träning på g!


så här blev det!

före:
EFTER:
Så sjukt nöjd är jag! Vad tycks? hiss eller diss?

Tjuvtitta!

En bättre bild imorgon!
Puss


jag gör.....

ni får se senare... puss

Hello Sweden, I'm back!

Salut, jag är hemma! Eller ja i Sverige, är i Skåne så det tar väl 4-5 timmar till Vänersborg.. Eftersom vi ska stanna på Max. Jaja bilder kommer senare eller imorgon!
Puss så länge!

En liten bild från Paris!


RSS 2.0