På bussen!

Hola, sitter på bussen på väg till Paris! Kommer inte blogga på en vecka typ!
Puss!


one day left..

Salut, har haft fullt upp idag! Skolan var bra, hade engelska redovisning med Amanda, Matilda och Elin! Gick riktigt bra för alla, tyckte jag! NO prov imorgon då, har inte pluggat, bra Frida bra... Jaja skulle egentligen till stan och ta en fika med Sanna och Lelle idag, dock var lelle sjuk och Sanna kunde inte.. Så jag och mamma stack och handla mat till mig, och sedan började jag packa, dock är jag inte klar... Men men jag har ju två timmar på mig imorgon innan vi åker till FRANKRIKE... Köpte även en tröja idag! riktigt snygg, dock visar jag den imorgon. puss.
Dö så snygg...

Snart en dag till PARIS!

Salut, sorry att jag har varit borta idag. Skolan gick bra, dock blev jag lite ledsen osv.. Jaja när jag kom hem så träffade jag Jocke och Wille en stund. Vi gjorde inte så mycket. Senare på kvällen så "pratade" eller ja chattade med min SAKNADE VÄN SILJE! vi pratade om allt möjligt! Om klasserna osv. TACK ATT DU FINNS VÄNNEN, säger jag bara Hon förstår en osv. Mådde inte jätte bra när jag kom hem... Men det är inget jag vill ta upp här. Hoppas att ni förstår.. puss
bilden är inte från idag!

Te skolan i regnkläder


Träning, fotboll


Hemma!

Salut vi slutade typ vid ett idag!
Eftersom vi hade idrott! Så är hemma nu och ska försöka uppdatera min iPhone.. Få se hur det går..
Puss!


IUP lektion nu!

Puss.

Gymmet med Sanna!!!!


we are never ever getting back together

Salut! Sorry att jag inte bloggade något igår kväll. Madde och Fanny kom hit, bästa dem! Vi tittade på film hade det kul! Tack för kvällen! Jaja ska göra i ordning mig. Dagen idag kommer vara chill, ska göra lite läxor nu. Få se vad jag gör sen.. puss.
(vänd på huvudet) Tänkt att detta var för 2 år sedan, tiden går fort!

We are young

Salut, har just duschat och håller på att göra mig i ordning.
Har tränar idag, mormor åkte just, jag fick 600 kronor av henne så jag kan köpa något roligt i Paris till mig! Älskar henne!
Jaja ses senare!
Puss!

Yeeeee mina nya fotbollskor älskar dem!


dansa pausa.

Salut mina vänner. Är ledig från skolan idag! Mormor är här nu, har just fikat med henne. Ska sticka till gymmet snart. I kväll vet jag inte faktiskt vad jag ska göra. Alla är ju upptagna.... Linnea är i Norge. Några skulle sticka till överby... Lelle och Sanna är på Cup med handbollen. Osv. Så får hitta på något. I värsta fall får Jocke och Wille komma hit! Haha vad dum jag var nu... Nää får väl ringa gamla kompisar som jag inte umgås med längre.. Nää få se annars så ringer jag någon.. men ha en bra fredag nu! EN VECKA TILLS FRANKRIKE!

good time.

Salut, har SO lektion nu. Men jag är klar med uppgiften så jag sitter och chillar. Efter skolan sticker jag nog till gymmet en sväng med (Sanna)? Jaja ses senare puss.

Never never give up!

Salut, kom just hem. Har varit med Jocke och Wille än stund! Grymma killar alltså! Haha
Ska ta något att äta. Och sedan sticka till fotbolls träningen.
Puss


to day!

Salut, sorry sorry att jag har varit borta ett tag till. Har varit sjuk osv. Är just nu i skolan, vi har Område så det är ganska chill. Har franska senare idag, är jätte nervös... Eftersom vi ska prata jätte mycket. Jag kan inte franska.... HJÄLP säger jag bara, ses senare puss.

trött och förkyld.

Salut, har just kommit hem från Jocke och Wille. Har även tittat på match med Lelle! Grymt kul, eftersom vif vann! Jaja ska snart sova eftersom jag ska till Göteborg imorgon. puss
Snyggaste killen i världen!

Drar med Lelle på match!


sick!

Salut mina vänner är sjukt förkyld. Dagen idag har varit tråkigt, skolan och massor av läxor när jag kom hem.. Var på överby förut med mamma, vi tittade på mina ögon oss optikern eftersom hon tror att jag har fel på synen.. Men jag såg 100% bra! Så det var bra! Lelle messade mig förut hon undrade om jag ville hänga med och se på match imorgon med henne! Så det blir imorgon! kommer bli grymt kul.. Jaja ses imorgon ska hoppa in i duschen! puss
Lite nya grejer!

Skola tidigt!

Salut, börjar kl kvart över 8 idag... Orkar inte, ont i halsen och grejer..
Jaja få se hur det går. Puss!


Sorry sorry!

Ja, jag lever. Salut mina underbara. Alltså FÖRLÅT att jag har varit borta i flera dagar, har haft det fullt upp! Läxor, träning, kompisar osv. Ni vet hur det är.. Jaja ska bättra mig! Lovar ses imorgon! puss!
Jag när mitt hår var orange/rött! Skulle färga av mitt hår när det var brunt, så blev det den färgen. Tyckte jätte mycket om den. Men några timmar efter så färgade jag det blont.... Ibland orkar jag inte med mig själv, jag och mina val... Och jag ska välja till ett gymnasium snart..

Träning!..


Läxor.....


Godnatt alla söta!


I be there!

Salut, har pratat lite med Jocke nu då i telefon.. Han skulle ha kommit till mig vid 17.00 men han kom aldrig.. Haha orkar inte med honom ibland, haha nää bara skoja, mår faktiskt inte jätte bra, har haft ont i huvudet hela dagen och så.. Jaja ses senare.. Telefonen ringer.. Och på den står det Jocke!
Puss!


Musik!

Hola, har haft engelska och no nu på morgonen, har musik nu dock har vi ingen lärare! Haha så aa vi gör lite som vi vill. Har No i två timmar sen.... Orkar inte det känner jag idag... Men men måste vara med nu, har prov snart i ämnet så måste hänga med..
Puss!


Fest i Vänersborg! Alla 9:or! Tagga!


studiedag!



Skola!


Ändrade planer idag/ikväll!


RSS 2.0